Du är inte ensam om problemet. Men vad du behöver är att öka på energiintaget. Ät så varierat som möjligt, tre rejäla mål mat om dagen i form av frukost, lunch och middag. Däremellan bör du äta mellanmål förmiddag, eftermiddag och kväll. Ett mellanmål kan bestå av smörgås, yoghurt och frukt.

Antagligen har du en mycket hård förbränning i kroppen. Jag rekommenderar styrketräning, men varierad så att den blir nyttigare och roligare. Ta kontakt med en instruktör som hjälper dig att öka på muskelmassan! I och för sig ökar då också förbränningen, så att du behöver öka på dagsintaget av energi ännu mera, kanske i form av kosttillskott med kolhydrater och proteinpulver. Hör dig för hos expertis om det.

Du bör nog få i dig 60 procent kolhydrater, 10-15 procent proteiner och 25-30 procent fett fördelat på dagsintaget. Satsa på energirika livsmedel och ät inte lightprodukter, utan bred riktigt smör på mackan och häll i lite extra olja i pannan när du lagar mat!