Det går inget vidare för manusförfattaren Steve Phillips (spelad av ståuppkomikern Albert Brooks) i nya filmen ”Drömfabriken” som utspelar sig bakom Hollywoods kulisser. Visserligen får Steve i början av ”Drömfabriken” det helt okända ”Filantroppriset” för en av sina fiaskoartade filmer. Men hans senaste manus är riktigt dåligt och det stora filmbolaget ger honom sparken.

Det är då hon dyker upp — Musan (Sharon Stone). Japp, det här är andra filmen i år med en musa i en bärande roll. Men till skillnad från den förra, ”Dogma”, känns nästan varje skämt i ”Drömfabriken” mer än lovligt krystat. Det här är helt enkelt en komedi som inte är särskilt rolig.

Den stora katastrofen är att regissören Brooks gett sig själv huvudrollen. Det skulle krävas mer än en musa för att ge honom den skådespelartalang han saknar.