Hemsidor är vardagsmat för många tidningar sedan flera år men ett nytt steg för oss som förhoppningsvis blir till nytta och nöje för er.

”När lägger ni ut tidningen på nätet” är en fråga vi fått många gånger. När vi nu är klara kan vi svara: Aldrig!

Nätupplagan kommer självfallet att innehålla mycket av det som gör papperstidningen läsvärd och intressant. Men att enbart fylla den med samma artiklar som redan finns i vår tryckta upplaga är ganska meningslöst.

På nätet ska vi utnyttja snabbheten, möjligheten till samspel med användarna och de fördelar detta innebär.

På kommunalarbetaren.com ska vi uppdatera ofta, där hittar ni nyheter snabbare än i papperstidningen, men också en hel del av våra intressanta reportage och fördjupningar.

På vår avdelning Lev bättre tar vi fasta på de ökande behoven av att få hjälp att hitta balans och livsglädje i en vardag som för många är fylld av stress, ohälsa och olust.

Det kan handla om problem på jobbet som fördunklar även fritiden, om relationerna hemma som inte är som de ska men framförallt är Lev bättre med sina kunniga experter och innehållsrika artiklar med sedvanlig hög Kommunalarbetarstandard till för er som har behov av konkreta råd och verktyg för att öka självkänslan, förbättra hälsan och med egen handling och många små steg förändra era liv.

Välkomna med era frågor, era debattinlägg, era dikter, era reaktioner och synpunkter! Vi lär oss hela tiden om de möjligheter tekniken bjuder på och nätupplagan kommer att utvecklas med oss. Hör gärna av er med råd och tips.
Liv Beckström,
chefredaktör