Varken äktenskap eller beröm från chefen på advokatkontoret kan få Frank (Felix Herngren) att sluta känna sig som om han bluffar sig igenom livet. För är det verkligen såhär det ska kännas när man är, ja — vuxen?

I en ständig inre dialog med sig själv försöker han att sluta tänka på sex hela tiden. Han rättar till glasögonen och lägger an en myndig min när han träffar klienter på kontoret och köper blommor till sin fru på väg hem från jobbet. Leker vuxen i brist på att vara det, helt enkelt.

Så träffar han den unga konststuderande Sofia (Källa Bie) och livet blir komplicerat.

Fredrik Lindström och Felix Herngren debuterar som långfilmsregissörer med en kul komedi om konsten att bli vuxen. Vuxna människor är en film för alla oss som oroligt undrar när känslan av att ha blivit vuxen ska infinna sig och matcha vår allt mer etablerade tillvaro.