Framför altaret väntar brudgummen Pierre. Men bruden kommer inte. France har stuckit, med 500 000 ur Pierres kassaskåp. Det är upptakten till den franska filmen Till salu av Laetitia Masson som distribueras av Folkets Bio. Huvudrollerna spelas av Sandrine Kiberlain och Sergio Castillo.

Pierre, som bor i Marseille, engagerar sin vän Luigi, frånskild, arbetslös och bitter advokat, som privatdetektiv för att leta efter den försvunna bruden. Sökandet för honom bakåt i Frances spår, från den gråtrista hembyn i Champagne till Paris och till Grenoble, i Alperna. Han får en mängd vittnesmål från de människor, framför allt män, som mött France och han blir alltmer fängslad av hennes öde. Hon flyr från alla som kommer henne nära och från sitt eget liv och gör vad som helst för att förbli oberoende. För att försörja sig, och skicka pengar till föräldrarna, låter hon sig köpas av de självgoda och uppblåsta män hon stöter ihop med. Luigi flyr inte från sitt liv, han känner sig utstött och övergiven och önskar ingenting hellre än att få tillbaka sitt gamla ordnade liv, att flytta tillbaka till sin f d fru, i sitt f d hus. Men jakten på France fyller alltmer hans liv. Tills de träffas slutligen i en dramatisk uppgörelse i Marseille.