Arbetsuppgifter

Vi behöver en redigerare på heltid från januari till november. Förutom att vara en skicklig layoutare behärskar du även textredigering samt är en vass rubrikmakare. Du kommer att arbeta i team med AD och jobba främst med titlarna Kommunalarbetaren och Sekotidningen.

Kvalifikationer

Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete. Du har känsla för såväl form som innehåll och trivs med att jobba i lag. Du måste ha goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Att du behärskar Indesign är ett krav. Grundläggande kunskaper i photoshop och bildrepro är också viktigt. 

Välkommen med din ansökan. Skicka även med arbetsprover och referenser. Ansökan så snart som möjligt, dock senast 2 november. Ställ din ansökan till Susanne Hultström, redigeringschef, susanne.hultstrom@ka.se.

För frågor om tjänsten kontakta Peter Önnestam, AD, peter.onnestam@ka.se, 076-1046624.

Facklig kontakt är Stephen Lindholm,stephen.lindholm@ka.se, 08-7255259.

Om LO Mediehus

LO Mediehus samlar utgivning av de fackliga medlemstidningarna Elektrikern, Målarnas Tidning, Fastighetsfolket, Kommunalarbetaren, Sekotidningen och Handelsnytt samt tidningen Arbetet till förtroendevalda och beslutsfattare.

Mediehuset har 45 anställda där titlarna arbetar självständigt och chefredaktören på respektive tidning är ansvarig utgivare. Mediehusets sju redaktioner har sina lokaler på Klara norra kyrkogata i Stockholm.

All rekrytering inom LO Mediehus ska ta hänsyn till jämställdhet och mångfald. Till exempel genom att aktivt försöka rekrytera underrepresenterade grupper utifrån kön, etnicitet eller funktionsvariation.