En saga, en sciencefictionkomedi eller vad? Jag har svårt att välja vad i filmen som är mest osannolikt. Är det att Sverige bli världsmästare i fotboll, på herrsidan, eller att världens bästa fotbollsspelare bli genmanipulerad och utvecklar kvinnobröst?

Som höres är detta en oerhört skruvad film, men väldigt underhållande. Efter att ha missat den avgörande straffen i VM-finalen, mot – just det – Sverige, lägger Diamantino ner sin karriär. I stället vill han göra något gott, han adopterar en flyktingpojke från Moçambique, som visar sig vara en kvinnlig agent som vill skaffa bevis för misstänkt pengatvätt.

Samtidigt vill den högernationalistiska regeringen dra nytta av Diamantinos unika begåvning och lurar in honom i ett genprojekt, för att på så vis kunna klona nya Diamantinos.

I bakgrunden lurar hans elaka tvillingsystrar. Oerhört märklig men hejdlös och respektlös film av två ganska oerfarna regissörer.