Nahid Persson letar efter en man att leva med, träffar den 49-årige före detta tennisspelaren och tränaren Anders. Efter en kort tid förstår hon att han samtidigt har relationer med en hel drös andra kvinnor, 23 stycken närmare bestämt. Då frågar hon om hon får göra film om honom och han säger ja, konstigt nog. Fram växer en historia om en sorglig men sorglös man som inte kan säga nej och inte förstår att hans beteende sårar. Han vill ju bara vara snäll.

Blir lite kluven, är det för att jag själv inte är kvinna? Men det griper inte riktigt tag trots ett laddat material.

Anders lär vi aldrig riktigt känna, kanske finns det inte så mycket att lära känna där under heller. Han antyder en svår uppväxt, mer får vi inte veta.

En fascinerande historia men känslan är att det borde ha gått att krama ur mer.