– Nej, det var annorlunda. Då var det min och Davids (regissören David F Sandberg) helt egna film Lights out som hade premiär och vi visste inte riktigt vad som skulle hända. Dessutom var våra familjer här och vi fokuserade mycket på dem. Den här gången var det mer avslappnat.

En vanlig dag på jobbet?

– Hahahaha. Nej, lite pirrigare än så var det.

 

LÄS MER: Vårdbiträdet som gör karriär i Hollywood

 

Du har en liten roll som adoptionsagent och din man David har regisserat filmen som har en budget på 6,5 miljoner dollar. Satsar ni på att fortsätta göra så stora filmprojekt?

– Nej, det behöver inte vara stort. David ska regissera superhjältefilmen Shazam för Warner Brothers som kommer ut 2019, men vi satsar på att bli ett produktionsteam ihop och kanske göra tv. Vi har lite möten om det nu i dagarna. Annars har jag gått acting classes och det vore kul att få en större roll. Att göra film har gett mersmak och att skådespela är ju det jag brinner för.

Hur många länder går filmen upp i?

– Oj, det är många. Den kommer att visas i hela världen. Den hade premiär i Italien förra veckan och där toppar den sedda filmer, här i USA är premiären på fredag och det är reklam för den överallt. Den är en del i berättelsen kring skräckfilmen the Conjuring som blev väldigt spridd så vi åker med på det.

Vad är speciellt med den här skräckfilmen?

– Det är nästan bara kvinnor med. En man bara. Och trots att det är en skräckfilm så är det en vacker berättelse fast den är väldigt otäck.

Så ni blir kvar i Hollywood ett tag till?

– Ja, det verkar ju lite mer säkert nu.