Snart är det presidentval i USA. Är du engagerad?

– Verkligen! Till helgen åker jag till Las Vegas med mitt fack SEIU för att knacka dörr i tre dagar. Nevada är en vågmästarstat där varje röst är viktig så vi ska göra vad vi kan för att få folk att gå och rösta på Hillary Clinton.

Varför är Hillary Clinton så bra?

– Jag har varit en Hillary-supporter sedan hon stod mot Barack Obama 2008, även om det var lite av ett win-win-läge. Hon har erfarenheten, styrkan och det kunnande som krävs. Dessutom skulle det bli historiskt med en kvinna som USA:s president, lika stort som när Obama som färgad man blev det.

Vad är viktigast i hennes politik?

– Hon har arbetat för barnomsorg för låginkomsttagare sedan dag ett och jag applåderar verkligen den kvinnan och vad hon har gjort i arbetet för barn. Ett av hennes vallöften är att ingen ska betala mer än 10 procent av sin inkomst för en bra barnomsorg. Hon vill se till att alla barn har rätt till barnomsorg, medan Trump är motståndare till det. Dessutom vill hon förbättra sjukvårdsreformen som Obama infört.

Vad har Barack Obama åstadkommit?

– Att jag har rätt till sjukvård! De sista två åren har jag tack vare obamacare haft en sjukförsäkring och rätt till sjukvård, vilket är helt otroligt. Jag har försökt få en sjukförsäkring tidigare men jag har aldrig haft råd att betala vad den skulle kosta.

Och Donald Trump?

– Herre Gud, jag får ont i magen av att lyssna på honom! Hans skattepolitik är ett skämt och gynnar bara dem med mycket pengar. Och när det kommer till barn anser han att de är kvinnans uppgift. Men jag tror att vi kvinnor bara blir starkare efter den här valrörelsen. Som en motreaktion upptäcker vi vår styrka.