En harmlös komedi om skilsmässa, som trots sitt välmenande och medhårsstrykande anslag kan göra en förbannad.

Vi får följa Gustaf och Marianne och deras taffliga skilsmässa. Och alla ingredienser finns på plats: yngre älskare, oförstående föräldrar, barn som sviks och pånyttfödda drömmar från ungdomsåren. Men vem ska skratta åt det här? De som känner igen sig så klart. Men vem känner igen sig i scener som utspelar sig i sjurumslägenheter på Strandvägen i Stockholm, eller i gräddans Djursholm?

En scen utspelar i sig i en namnlös förort till Stockholm. Vad tror ni utspelar sig där? Jo filmens enda knark- och sexscen så klart.

En film om och för eliten i Stockholm berör i varje fall inte mig för fem öre. Dessutom saknas tonträff vilket krävs i en genre som denna. Många repliker ekar ihåligt och känns nedpressade i skådespelarnas halsar.

Både Björn Kjellman och Christine Meltzer kämpar med sina karaktärer men får inte den hjälp de hade behövt.