När man går ut från biosalongen efter att ha sett en komedi och inte kan komma på en enda gång när man brast ut i skratt – för en lätt dragning på smilbanden räknas inte – ja, då kan det inte bli annat än bottenbetyg åt Bad Neighbours 2.

Det är inte så att jag hade orimliga förväntningar på uppföljaren med Seth Rogen och Rosa Byrne i två av huvudrollerna. Lite sköna skratt mitt i den lite larviga amerikanska collegehumorn. Men det här faller platt till marken direkt. Många överdrivna effekter som bara blir äckliga. Skämten är mest pubertala och grovt stereotypa och sen när förväntas man skratta åt en punchline som anspelar på förintelsen?

Filmens story är i princip en exakt kopia på film nummer ett: en barnfamiljs kamp mot studentföreningens vilda festande i huset bredvid. Det blir Polisskolan del 7 redan andra filmen om ni förstår vad jag menar.

I ett försök att dölja det usla manuset läggs flera scener med slapstickhumor in, men även här saknas finess och timing. Nej, det här är amerikansk komedi när den är som sämst. Lägg biopengarna på något annat.