I en lägenhet till höjd och bredd fullastad av saker hemplockade från en närliggande återvinningsstation lever flickan, mamman och demonerna. Skräpet sprider en stank i trapphuset som pockar på grannarnas uppmärksamhet och drar till sig flugor vars envisa surr ibland tar över ljudbilden.

Av kaoset skapas illusionen av en stundtals skrämmande, stundtals magisk labyrint som flickan leker sig igenom i jakten på demonerna som hon själv inte kan se men som aldrig vill lämna hennes mamma i fred. 

Filmen som tar avstamp i Suzanne Ostens egen uppväxt visar hur det är att vara barn när vuxenvärlden sviker. Trots en tillvaro kantad av bristande rutiner, ofta förmörkad av moderns vanföreställningar, skiner också den villkorslösa kärlek mellan mor och dotter starkt. Det är vackert mitt i all svärta.