Hur går man vidare när ens nära och kära dör i en katastrof som Tsunamin i Thailand 2004? Svaren är förstås lika många och vitt skilda som antalet människor som faktisk överlever katastrofer av den här typen. Ett svar får vi här: man söker upp andra överlevare och bildar helt nya familjekonstellationer. Berättelsen om Brita, Boel, Arne och Julia är en berättelse om hopp, förtröstan och kärlek. Bakom dörren till deras katastrof stod den mest överraskande och oväntade utveckling. Brita och Boel, som både miste man och två barn, fann varandra, flyttade ihop och från sidan kom Arne med sin dotter som liksom han också överlevde katastrofen. Brita får barn med Arne och är samtidigt partner till Boel. Nu lever de alla tillsammans och delar varandras öden. De har till och med lärt känna varandras döda familjemedlemmar, säger de.

Gripande film ibland. Tassandet kring hur relationerna egentligen ser ut är ett störningsmoment. Och man undrar hur det gick till när de faktiskt fann varandra.