I den tempofyllda, adrenalinstinna actionthrillern Point Break infiltrerar den unge FBI-agenten Johnny Utah (Luke Bracey), en grupp spänningssökande elitidrottare – ledd av den karismatiske Bodhi (Edgar Ramirez). Extremidrottarna misstänks ha utfört en rad brott på extremt ovanliga sätt. Djupt undercover, och med sitt liv i omedelbar fara, strävar Utah efter att bevisa att de är arkitekterna bakom en rad ofattbara brott.

Var med och tävla om fribiljetter från Noble Entertainment! Du kan se filmen när du vill och i de städer där den visas (sök efter tider på SF:s hemsida). Vi drar fem vinnare som får två biljetter var.

För att vara med i tävlingen skickar du namn och adress till tavling@ka.se senast onsdagen den 3 februari. Skriv ”Tävling Point Break” i titelraden. Vinnarna får besked via e-post, sedan kommer biljetterna hem i brevlådan.