Jon är en kille som försöker göra låtar. En dag slumpar det sig så att han får ersätta en syntspelare i ett band, eftersom denne försöker dränka sig. Jon befinner sig plötsligt i en stuga i skogen med ett band bestående av personer med olika grader av psykisk ohälsa. Han fascineras av Frank, mannen som aldrig tar av sig sitt stora låtsashuvud.

Jon själv är en ganska jobbig typ som naivt twittrar och bloggar om alla konflikter i bandet. Det obskyra bandet lyckas dock få en spelning tack vare Jon, och frågan är om alla ska kunna samlas uppe på scenen. Intressant? Ja, man vill veta vem Frank är, om vi någonsin ska få se hans ansikte och vad som händer med musiken.

Skådespelaren Michael Fassbender spelar Frank med det jättelika låtsashuvudet på ett fantastiskt sätt. Plus i kanten för den egendomliga syntmusiken som ger filmen precis rätt känsla. Många kommer tycka att den här filmen är väl konstig och det har jag förståelse för, den tillhör verkligen inte det vanliga men den är bra gjord.