Den lilla kaninen Johan bor på ett skepp tillsammans med sin pappa sedan hans mamma rest iväg till Fjäderkungens rike. En dag när hans pappa åker iväg för att handla får Johan ett mystiskt samtal på skeppets radio. Det är från Bill som inte vill åka till Fjäderkungens rike och behöver hans hjälp. Johan ser genast sin chans att hitta Fjäderkungen och lösa mysteriet. Här möter han Fjäderkungen, den galna arkitekten Bill, tuffa skeppare och alla fjäderprinsarna i ett magiskt land fyllt av spännande äventyr.

Var med och tävla om fribiljetter från Noble Entertainment! Du kan se filmen när du vill och i de städer där den visas (sök efter tider på SF:s hemsida).

Vi drar fem vinnare som får två biljetter var. Tävlingen är enkel, skicka bara in ditt namn och adress till tavling@ka.se senast torsdagen den 20 mars. Vinnarna får besked via e-post, sedan kommer biljetterna hem i brevlådan.