Dallas Buyers Club har biopremiär fredagen den 7 mars. Filmen är baserad på den sanna historien om Ron Woodroof, en homofobisk narkoman som 1985 fick diagnosen HIV och beskedet att han bara hade trettio dagar kvar att leva. Han vägrar att acceptera sin dödsdom och börjar smuggla en mer effektiv bromsmedicin som fortfarande inte är godkänd i USA. Med hjälp av Rayon, en transsexuell AIDS-patient som han träffat på sjukhuset, skapar han en förening där HIV-positiva människor betalar en medlemsavgift för att få tillgång till alternativa behandlingsmetoder.

Var med och tävla om fribiljetter från Noble Entertainment! Du kan se filmen när du vill och i de städer där den visas (sök efter tider på SF:s hemsida).

Vi drar fem vinnare som får två biljetter var. Tävlingen är enkel, skicka bara in ditt namn och adress till tavling@ka.se senast torsdagen den 6 mars. Vinnarna får besked via e-post, sedan kommer biljetterna hem i brevlådan.