Anpassad bredd

Allt fler använder en smart mobiltelefon eller surfplatta när de surfar. Nya ka.se anpassar sig automatiskt efter vilken utrustning du har. Om du använder en dator visas sajten i fullbredd, om du har en mobil smalnar den av och visar bara det viktigaste.

Sitter du vid en dator och läser det här kan du själv prova hur tekniken fungerar. Om du minskar storleken på din webbläsaren så att den blir smalare kan du se hur sajten anpassar sig och förändras i takt med att fönstret blir mindre.

 

Nya menyer

I menyn högst upp kan du klicka dig vidare till våra olika avdelningar. Om du för musen över en avdelnings namn fälls det ner en rullgardinsmeny med smakprov på det senaste innehållet.

 

Hitta allt på förstasidan

På vår nya förstasida hittar du alltid de senaste nyheterna högst upp. Sedan kan du scrolla ner och se vad som är aktuellt på våra olika avdelningar.

 

Enklare adresser

På vår nya sajt får artiklarna adresser baserade på rubriken. Då blir de enklare att komma ihåg och dela med sig av till andra.

 

Massor att klicka på 

Citat, snackisar, bildspel, tips om bra läsning på andra sajter … Vårt mål med nya ka.se är att du som besökare alltid ska hitta något som gör dig nyfiken. Varje dag uppdaterar vi med senaste nytt från kommunalarnas vardag.

Har du frågor eller synpunkter? Kontakta mig på simon.rothelius@ka.se!