Efter två tidigare succéfilmer är det dags att knyta ihop säcken med Snabba cash. I den tredje delen är JW (Joel Kinnaman) på jakt efter personerna som ligger bakom hans systers försvinnande. Jorge (Matias Varela) förbereder ett jätterån och gangsterbossen Radovan (Dejan Cukic) måste söka skydd efter att ha utsatts för ett mordförsök. In i handlingen dras också Radovans vuxna dotter Natalie (Malin Buska) och polisaspiranten Martin (Martin Wallström), som försöker infiltrera Stockholms undre värld.

Det är mycket som ska hinnas med på 2 timmar och 7 minuter, och regissören Jens Jonsson kör så det ryker från första filmrutan. Snabba Cash Livet deluxe börjar spännande, men någonstans på vägen går den över gränsen. Nervigt och intensivt blir rörigt och orealistiskt. Gangsterromantiken (”Jag skjuter visserligen ihjäl en annan människa, men eftersom jag egentligen är en ganska fin och känslig kille gråter jag en skvätt först”) är också tröttsam i längden.