När strejken avblåstes vid 21-tiden på torsdagskvällen åkte Isa Is direkt in till jobbet och körde spårvagn. Han tycker att det är skönt att strejken är över.
  – Jag skulle ha jobbat till midnatt i går så när strejken var över ringde de in folk och vi ställde upp för företaget. Jag tror att de uppskattar att de flesta kom till jobbet och körde, säger Isa Is.

Även om han ännu inte har koll på detaljerna i det nya avtalet och säger att det återstår att se hur det blir, så tycker han att det verkar bra och känner sig nöjd.
  – Det kanske inte räcker till hundra procent men det är bättre än förr, ett steg framåt. Man kanske inte kan få allt man vill ha, man får mötas mitt på vägen.
  När det gäller schemaläggningen och de långa arbetspassen, som var en viktig fråga i Norrköping, säger han att det inte behöver vara negativt att det inte regleras centralt.
  – Det kan vara lokalt, det beror ju på hur det fungerar anpassat till arbetsgivaren. Jag hoppas att det blir bättre men vi får se i framtiden, säger Isa Is.

Han är glad över att de strejkade och tror att det var en viktig signal till arbetsgivarna.
  – Det var bra att man gjorde en punktmarkering och visade att det inte går att köra över oss hela tiden utan att vi säger någonting.
  De tre dagar som Isa Is hann strejkvakta möttes han bara av positiva reaktioner från allmänheten. En del bjöd på kaffe och fikabröd.
  – Vi fick bra respons och många hejade på och sa att vi ska kämpa, så jag tycker folket var positivt.