Maggan:

Jag älskar livet, jag är absolut åt det positiva hållet, livet är för kort för att slösa energi åt det negativa. Carpe diem …
  Jag har framförallt förändrat min kost och tänker helt nytt. Mycket gröna grönsaker, mer fisk mm. Och allt vad det innebär. Det känns bra plus att min make och jag tränar mycket mer tillsammans. Så nu går vi mot lättare och sundare tider.

Eva:

Absolut positivt. Jag känner mig mycket piggare o starkare än någonsin. Jag vill aldrig mer bli en ”otränad soffliggare”. Siktar på att starta i några lopp framöver. Det som slår en är hur lätt det faktiskt är att göra en förändring som ger enbart positiva följder.
  Omgivningen är otroligt peppande och tycker att jag ser piggare ut än tidigare. Jag har velat det här under hela resan och är otroligt nöjd med resultatet.

Carina:

Ja, naturligtvis till det positiva 😉   Dessa tolv veckor har verkligen fått upp en ur soffan, från att ha haft dålig struktur på min träning har jag nu fått det till en vana! Och det var det som var mitt mål, få in träningen som en vana. Det är en härlig känsla när man känner sig starkare och att man orkar mera. Kosten har inte varit några problem, inte heller att vara utan fika, godis och läsk. Ska fortsätta med min träning och äta nyttigt … men en och annan mörk chokladbit kommer att slinka ner, men den där läskiga läsken kan man vara utan 🙂
  Det har varit en välriktad och välbehövlig spark i rätt riktning … och den där sparken gjorde inte alls ont 😀