Collegetjejerna Faith, Brit, Candy och Cotty drömmer om att åka till Florida på festveckan spring break. För att ha råd bestämmer de sig för att råna en restaurang. Rånet lyckas men de hinner knappt inleda spritorgien innan de åker fast. Efter en natt i arresten släpps de mot borgen som betalas av smågangstern Alien (James Franco gör en fantastisk roll). Tjejerna värvas till Aliens gäng och snart utför de allt grövre brott tillsammans.

Det är blodigt, rått och farligt och det visas en hel del hud (huvudpersonerna har bara bikini på sig i större delen av filmen). Jag gillar klippningen där olika scener ofta korsklipps och går in i varandra. Det är snyggt och gör filmens rusiga stämning ännu bättre. Ibland känns det som att sitta och titta på en fest som spårar ur. En ganska blodig fest vill säga. Framför allt är det befriande att se kvinnor som våldsverkare för en gångs skull. Även om det inte hade behövt vara så ”sexigt” hela tiden. Det går utmärkt att döda folk med kläder på också.