Maggan:

Jag tycker bara att det är så härligt att ha kommit igång regelbundet med träningen igen.
  Innan passet: Jag känner Nu kör vi.
  Under passet: Välmående, lyx, jobbigt, svettigt, kul, tjoho.
  Efter passet: Avkopplad, harmonisk, nöjd med mig själv.
  Ord positivt med träning:
  •Välbefinnande
  • Glädje
  • Hälsa
  • Vikten
  • Nyttig
  • Stark
  • Rask
  • Livslust

Eva:

Sprang ett långpass i söndags och fick ont i ett knä. Tror att jag ökade sträckan/distansen för snabbt. Har vilat och bara tränat styrka och långsamma rörelser. Är motiverad inför varje träningspass har inga problem att komma iväg, tvärtom!
  Om det känns jobbigt att till exempel springa tänker jag att det bara sitter i huvudet. Jag vet att jag kan och orkar! Bara att dra ner tempot en stund. Återhämtningen kommer snabbt vilket visar en bättre kondition. Jag har gått ner i vikt vilket gör all träning lättare och blivit starkare, orkar ”hålla” kroppen bättre! Efter träning blir jag superpigg och känner mig glad i både kropp och knopp.
  Ord: Glädje, styrka, pigg.

Carina:

Tycker att det går trögt med motivationen … Har en envis muskelbristning i låret som gör sig påmind emellanåt, vet inte om det är det som gör att min gnista inte är på topp. Har släpat mig till gymmet i alla fall den här veckan. Har inte gjort alla övningar som är på schemat utan gjort andra som passar mitt ben 😉
  Innan passet: som det har varit denna vecka… Släpa dig upp nu Carina, det är bara att masa sig upp. Hoppas och tror att detta snart kommer att ändra sig 😉 (tillfällig svacka)
  Under passet: När man väl står där i träningskläder känns det bra, när det blir tungt och jobbigt så försöker jag tänka ”lite till orkar du”.
  Efter passet: Att det var bra att jag gick till gymmet, man känner sig så nyttig, tillfreds med sig själv.
  Ord: viljestyrka, välmående, glädje, ork, lycka.

Bea kommenterar: 

Hej tjejer!
  Nu har ni kommit 8 veckor in i programmet och det visar sig väldigt tydlig att det inte går att träna som en annan människa exakt. Vi har pratat mycket om att rätta sin träning och kost efter sin egen kropp. Carina behöver t ex träna mer på långsamhet och att stänga av andra just nu, Kerstin reparerar sig efter virus, Maggan kan träna mycket kondition och lägga till avslappningsövningar och andningsövningar och Eva som tränat på extra mycket fick känning i knät vilket gav en vecka med mer vila. Så att hetsa varandra till att träna mer leder ofta till bakslag.
  På vår gemensamma dag ville jag förmedla vikten av att låta kroppens återbyggande funktioner få utrymme genom att hitta stunder för ro, avkoppling, stillhet och sömn. Jag hade en fantastisk dag med er och jag tror att förståelsen har ökat för vikten av detta och att allting tar sin tid.
  Ni är härliga tjejer som ger järnet och som också har förstått att en förändring ofta leder till andra förändringar. Vi utvecklas hela tiden!
  Varm kram och njut av veckan på egen hand och tillsammans!

Bea