Kungsträdgården kokar av folk som vill hylla VM-hjältarna. Mitt i folkhavet finns barnskötarna Moa Söderstedt och Kim Bäckman. De skulle egentligen åkt på utflykt till en park med sin förskoleavdelning från Birkagården.
  – Men vi var lite spontana och åkte hit istället, säger Kim Bäckström.

Kim Bäckman, barnskötare.Kim Bäckström. 

Hon och kollegan dansar runt och håller koll på sina flaggviftande barn till Queens låt We are the champions som dånar ut högtalarna. Runt omkring dem väller det fram människor. En del i kostym, andra i blåställ och många klädda i landslagströjor.
  Mitt i glädjehavet försöker Issam Eshqyroni och Farhan Mahamad ta sig fram med sin städvagn. De är två av de tio personer som ska se till att Kungsträdgården inte är full av bortslängda blågula prylar efteråt. Ingen av dem är egentligen intresserade av ishockey.
  – Fast jag kollade på matchen igår. Det är lätt att vara glad idag och jag är verkligen glad för deras skull, säger Issam och pekar mot landslaget på scenen innan de drar vidare.

Moa Söderstedt.