Maggan:

Veckan har fungerat mycket bra, härligt med lite nya mattips. Träningen fungerar bra, 3 pass i veckan, promenader med hunden på helgerna (helghund). Jag känner att det finns inget som hindrar mej, allt känns roligt. Känner mig mätt och belåten varje dag. Nötterna till lite mellanmål känns frächt nyttigt och gott. Sen är det så roligt att vi är några stycken som håller på med samma projekt, det sporrar och gör det enklare. 

mvh Maggan
 
Kerstin:

Veckan har varit bra, lytt matrekomendationerna vilket har varit lätt. Gjort alla träningspass, dock i fel ordning, då barnbarnet var hos oss i måndags och sabbade schemat. Hoppas på väder i helgen då blir det isen på sjön. Antingen skridskor eller skidor.

mvh Kerstin
 
Eva:

Jag lägger störst uppmärksamhet på nuet. Det som skall göras för dagen/kvällen/timmen. Maten har varit super, inga problem, inte druckit mjölk ej heller ätit socker. Känt mig mätt och nöjd. Tränat lågintensivt och springer nu i 60 min. Kommit igång med styrketräning med maskiner på gymmet och på bollen. Tycker att dagen utan träning är tråkiga. Promenerar på helgerna i naturen med hästen och barnen.

mvh Eva
 
Carina:

Veckan har gått över förväntan ;D Måste erkänna att jag har syndat en dag då min dotter fyllde år ;O Åt då en liten bit kladdkaka. Kört igång med min träning, eftersom jag har problem med ett bakben lår alltså så går jag på Crossen. Har övat med bollen och kört roddmaskin. Maten funkar oxå bra har haft lite ont i magen men tror att det beror på mandlarna skulle behöva tips på fler mellisvarianter. Frukosten är ju toppen 😀 För övrigt tycker jag att veckan har varit mycket bra. Vi peppar varandra ;D  

mvh Carina
 
Det var allt vi hade att förtälja  för denna vecka. hoppas att jag har fått med allt!

Bea kommenterar:

Till hela gänget!
  Jag är stolt, glad och nyfikna på era vägar och tror att det här kommer gå toppen!! Fortsätt att andas och hitta harmonin i att ha de tillstånd ni önskar uppnå i sommar, redan nu. Tänk på att det går att vara där i tanken varje stund varje kväll!
  Fortsätt med uppmärksamheten på nuet och fokusera nu på Hälsa och vad det är för er. Läs igenom vecka två och ”isberget” kanske klarnar lite mer. Hitta sedan de tillstånd som ni var och en vill ha. Skriv på lapp som vi pratade om och sätt upp så att ni ser. Gärna på jobbet också!
  Jag sänder en bild som exempel. Detta för att vår hjärna ska bli påmind varje gång ni ser på orden om vad som är viktigt för dig 🙂 OCH det smittar ju på andra 🙂
 
Lycka till!!

Kram Bea