Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86400 på ditt konto. Det är inget fel. Insättningarna är lagliga och korrekta gjorda av en otroligt rik välgörare. Men banken överför inte till nästa dag. Varenda natt blir alla pengarna du inte använt den dagen borttagna från ditt konto.

Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle?

Självklart hade du använt alla pengar den dagen dom sattes in på ditt konto, dag efter dag. Och det roliga är att alla vi har ett sådant konto! Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID. Varje dag blir du utrustad med 86400 sekunder.

Varje natt försvinner all den tid du utnjyttjat. Ingenting blir överfört till nästa dag och du kan aldrig använda något i förskott. Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varje natt försvinner obrukad tid. Om du inte nyttjar dagens insättning så är det enbart ditt fel. Det finns ingen väg tillbaka. Du kan inte övertrassera kontot imorgon! Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning. Investera i något smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång.

Tiden går.