Utställningen sker på Nationalgalleriet på Skomakargatan i Gamla Stan i Stockholm och pågår från och med i morgon 24 november till 9 december.

Magnus Bard har illustrerat Kommunalarbetarens ledarsida i över tio år.
  Vilken är din drivkraft som illustratör?
  – Jag har ett politiskt patos. Det är vad det är. Ilska och engagemang driver mig. Man vill ju ändra på saker. Vi lever i ett samhälle som är allt mer individualiserat där jag tar hand om mitt och du tar hand om ditt. Jag vill politisera samhället, säger Magnus Bard.

 Magnus Bard, illustratör.Magnus Bard.

Utställningen är Magnus Bards tredje separatutställning, han har tidigare bland annat ställt ut på Bildmuseet i Umeå och Sundsvalls Museum. På den aktuella utställningen kommer också flera av hans illustrationer från Kommunalarbetaren vara med.
  Och svaret på frågan som utställningen ställer då? Hur ligger landet egentligen?
  – Illa.