Oroande dokumentär som inte lämnar en i fred. I korthet handlar det om en amerikansk familj, där en 13-årig son försvinner spårlöst i mitten på 90-talet.
  Tre och ett halvt år senare kommer ett samtal från Spanien att deras son kan finnas där. Familjen återförenas men vi som ser filmen vet att det är en bluff. Detta är inte den försvunne Nicholas. Men historien tar inte slut där.

Otroligt rafflande, uppbyggt nästan som en thriller. Vi får träffa alla inblandade: offer och bedragare, polis och inte minst en osannolik privatdetektiv. Filmen ställer frågor om identitet och hur lätt en omgivning kan manipuleras. Men filmen väcker också känslor kring både familjen och bedragaren.
  Den här filmen balanserar på en knivsudd och efteråt funderar jag på om jag själv just har blivit lurad. Det är som Tage Danielsson skulle ha sagt, en så osannolik historia så att man undrar om det verkligen har hänt. Gå helst och se om du inte vill missa en film som kan bli höstens snackis.