Just nu sitter jag på flygplatsen och tänker tillbaka på torsdagen för en vecka sedan. Då våra förväntansfulla gäster landade här på Kreta i värmen och höll förväntningarna än så länge inom sig.
  En vecka i sol och värme. En vecka med närvaro och lust. En vecka med fokus på sig själv. En vecka för samvaro och utmaningar. Ja, förväntningarna har varit många och det är precis som tidigare år varma kramar vid avskedet när gänget säger hej då till varandra på hotellet och vid bussen.

Kom i form-resa till Makrigialos 2012.

 Jag sitter också och ler då jag tittar på utvärderingarna:
  ”Kom hit som ett oskrivet blad. Nu är jag fullpackad med nyttigheter för mitt framtida liv. Allt har varit MER än förväntan.”
  ”Hela resan har varit fantastisk!”
  Och så fortsätter det. Jag får nästan nypa mig i armen och konstaterar att även mina egna förväntningar har gått igenom. Att vara närvarande och pigg har varit min målsättning och jag checkar också av att även det stämmer. Helt underbart. Får avslöja att jag för att det skulle vara möjligt redan låg i sängen kl 21 några kvällar, (20 svensk tid) vilket gjort att sömnen och återhämtningen varit optimal. Så härligt.

Kom i form-resa till Kreta 2012.

Precis som en blomma kan växa igenom cementblock kan vi alla hämta kraft och livslust. Det gäller att hitta vattnet som gör att vi växer.
  Då kan vi blomma ut oavsett vad vi varit med om, utsatta för eller om något annat lägga sig över. Vi är fantastiska varelser, precis som växter som reparerar, bildar nytt och växer.
  För att kunna inspirera andra är det viktigt för mig att jag också är den jag är. Att jag tar tillvara på mig själv. Både vad det gäller livsstil och levnadsvanorna. Då är det så mycket härligare att få ge och vara tillgänglig för den som behöver när också utrymmet till det finns.

Kom i form-resa till Kreta 2012.

Gate 1 har öppnats och lätt solbrända kroppar kliver nu ut i transferbussen för att hoppa på en Airbus A330, som ska ta oss upp mot Sverige igen.
  Jag sitter någon minut till, med ny energi, nya kreativa tankar och ett varmt hjärta av tacksamhet för ännu en vecka i äkta Kom i form med KA-anda.

Kom i form-resa till Kreta 2012.