Det här behöver du till 20 stycken:
Botten
250 g mandelmassa
1 ½ dl strösocker
2 äggvitor

Fyllning
4 ½ msk strösocker
½ dl vatten
3 äggulor
150 g rumstempererat smör
75 g mörk choklad

Doppning
100 g mörk choklad (64-70%)
20 g kokosfett

Gör så här:
• Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassan fint. Separera
äggen och lägg äggulorna i en stor bunke. Vispa ihop mandelmassa, socker och äggvitor med elvisp. Spritsa eller klicka upp 20 stycken rundlar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda bottnarna mitt i ugnen i 12-13 minuter. Låt kakorna svalna.
• Koka ihop socker och vatten till en trögflytande sockerlag.
• Vispa upp gulorna och häll dem i sockerlagen i en fin stråle. Vispa kraftigt till smeten har kallnat. Vispa upp smöret i en separat bunke och rör ner äggsmeten lite i taget. Smält chokladen och låt den svalna till rumstemperatur. Vispa ner chokladen i en jämn stråle i smeten.
• Vänd kakbottnarna upp och ner och spritsa på fyllningen. Sätt in biskvierna i kylen.
• Smält choklad och kokosfett i en kastrull. Rör till det blandats ordentligt. Häll över i en bunke. Låt svalna och doppa sedan topparna på biskvierna i chokladen.