Det här behöver du till 4 portioner:
500 g minutbiff eller lövbiff
1 msk smör
salt och svartpeppar
Kantarellsås
150-200 g frysta kantareller
2 schalottenlökar
2 msk smör
2 dl grädde
1 msk kalvfond
salt och vitpeppar
1 paket färska haricots verts
Tillbehör: sallad, tomater och physalisfrukt

 Minutbiff med kantarellsås.

Gör så här:
• Gör först såsen genom att tina kantarellerna. Skala och finhacka lökarna. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn svampen tills den får färg. Lägg i lök och bryn i ytterligare någon minut. Tillsätt grädde och fond och låt koka ihop. 
• Smaka av med salt och peppar.
• Ställ åt sidan.
• Hetta upp en annan stekpanna med smör och bryn minutbiffen, 1 minut per sida, krydda med salt och peppar. Servera biffen med kantarellsåsen, sallad, tomater och några physalis.

Fotnot: Receptet kommer från boken Viktcoach för män av Ulrika Davidsson och Malin Schulz (läs mer på länken).