Meryl Streep är en mycket bra skådespelare och hade förtjänat ett bättre manus än det här. Jag skruvar besvärat på mig under stora delar av filmen och blir irriterad över klyschorna som staplas på varandra.

Kate önskar sig ett riktigt äktenskap där man delar säng och talar med varandra, men hennes tjuriga make vill inte ens titta på henne. Hon anmäler dem till en äktenskapsretreat där de talar ut om sitt frånvarande sexliv och vad de skulle vilja få ut av sitt samliv. Det är väl ärligt talat en av orsakerna till att jag skruvar på mig i stolen, och egentligen beror det säkert på att skådespelarna gör sina roller bra.

Men storyn har jag föga till övers för. Det är sorgligt att se hur Kate passar upp på sin man och mår dåligt av sitt bristfälliga äktenskap– och att receptet är att hon ändrar på sig och utför sexuella handlingar som hon inte är bekväm med. Jag tror att filmen vill hylla äktenskapet och en tro på livslång kärlek, men på mig har den motsatt effekt.