SVAR: Fråga runt lite i blomsteraffärerna så få du säkert napp! Eller prova med ett par sticklingar om du har någon bekant med en kungscissus. Den är en vanlig och lättodlad krukväxt, frodig, ständigt grön och slingrande med trefingrade blad. Den kan bli upp till fem meter hög och i naturen ända upp till en åtta meter slingrande lian som trivs växande i halvskugga. Den vill inte torka ut och bör duschas dagligen under sommaren. Hög luftfuktighet minskar också risken för angrepp från trips och löss. Det är viktigt med regelbunden gödsling under sommaren för att ge kraft och stadga åt de långa rankorna. Under vintern klarar cissusen av och trivs med en  rumstemperatur ned till 12-14 grader.
  Den brukar inte vara så svår att rota. Den unga plantan växer fort, så ibland måste man byta krukstorlek både en och två gånger på ett år. När växten sedan blir äldre brukar det räcka med att varje år byta ut det övre jordskiktet i krukan.