SVAR: En unik funktion för kroppen är att den kan överleva många påfrestningar, som vi utsätts för under livet. Varje kropp är dessutom unik genom sitt genetiska arv från båda föräldrarna. Var vi samlar vårt överflöd är därmed olika och vi kan inte punktbränna fett. Om det gick, skulle det säkert vara allom bekant!
  Jag föreslår i stället att du under en period provar att minska intaget av mjöl- och mjölkprodukter och ökar intaget av fetter och proteiner. Effektiva träningsmetoder som aktiverar alla muskelområden runt höften är styrketräning tillsammans med jogging och crosstrainer eller annan aktivitet där du joggar. Var också snäll mot dig själv och massera området, så du får i gång cirkulationen. Även om det gör ont, försök att ”nypa” loss skinnet från kroppsvävnaden, så det blir mjukt. Du masserar på så sätt bindväven och det är ofarligt.