Jennifer Westfeldt, som både regisserar och spelar huvudrollen, har samlat två kvinnor och två män från den underbara och välbehövliga komedin ”Bridesmaids”. Men inte blir det någon ny ”Bridesmaids” för det. Trots en scen med mycket bajs.
  Julie och Jason är bästa vänner med samma humor och samma värderingar. När deras vänner skaffar barn byts förälskelse och obegränsat sex mot kaos och bråk. Så vill inte Julie och Jason ha det, men barn vill de ha. Så de bestämmer sig för att skaffa barn tillsammans, som vänner, och fortsätta dejta andra. En underbar idé som småningom stöter på problem.


Jag önskar att jag kunde
ge filmen en trea i betyg, den har goda intentioner. Ämnet är kul, flera av skådisarna bra och den är lagom förutsägbar i god romkom-anda. Men det lyfter aldrig, det är alltför platt och förväntningarna var alldeles för höga. Det är aldrig tillräckligt kul eller tillräckligt dramatiskt, det är bara nästan. Och ja, det finns en del som är rent störande, som efter förlossningen när Jasons ”bekymmer” blir att hitta en tjej med stora bröst, medan Julie oroar sig över om hennes kropp duger för att kunna ha sex igen.