Den här filmen är fullständigt galen och lika förtjusande. En man, Dom, jobbar natt på ett litet hotell i en fransk hamnstad och är uttråkad som få. In kommer Fiona, en kvinna utan skor, och säger att hon är en fe. Hon räddar livet på Dom när han sätter ett ketchuplock i halsen, och ger honom tre önskningar. Är Fiona kanske något mer än bara en mentalpatient?
Det som filmen består av är en rad osannolika och bisarra scener, som samtidigt är så underbara och galna att jag skrattar förbryllat. Dialog är inte grejen i den här filmen, men jag sväljer de bisarra händelserna (nåväl) och lämnar bion med en känsla av psykos, en varm känsla eftersom det här är en film som vill väl. Personerna gör det som faller dem in, vilket gör att de ständigt jagas av polisen, och det är så lätt att leva sig in i det härliga, typiskt franska, när absurda vardagshändelser övergår i magi.