”American Pie: Reunion” går ut stenhårt. Det är glidmedel i en strumpa, internetporr, ett klämt könsorgan – och då har det inte ens gått två minuter. Sedan fortsätter det i nästan två timmar till. Pruttar. Fylleslag. Kåtslag. Bajs. Sperma. Bögar (”Haha, fattar ni, dom är BÖGAR!”). Tjocka tjejer (”Haha, fattar ni, hon är TJOCK!”). Och smala tjejer, förstås. Massor av smala tjejer som smörjer in sig med solkräm, bär minimala bikinibyxor och gärna tar av sig kläderna.

Det finns en story också. Grabbarna från den första American Pie-filmen återförenas efter 13 år, och livet har inte blivit exakt som de hade tänkt sig. Jobbigt, det är tufft att vara man, men misströsta inte. För den som är ärlig mot sig själv och följer sitt hjärta slutar allt lyckligt – vilket i det här fallet är det samma som att få ligga med en smal tjej.


Det finns (minst) tre tidigare filmer
i American Pie-serien. Om du har förträngt dem kan det vara värt att se om åtminstone den första innan du går på ”American Pie: Reunion”, annars riskerar många av skämten att gå över huvudet. Paradoxalt, med tanke på att 99 procent av dem inte ens når midjehöjd.