Ålder: 17 år.
Längd: 184 centimeter.
Vikt: 83.2 kilo.
Bor: I Holmsta.
Gör: Går byggprogrammet på gymnasiet i Uppsala.
Familj: Mamma Eva, storasyster Fredrika och pappa.

Fanny Alm.Fanny Alm.

Detta är min vardag:
Jag gillar att sitta vid datorn och TV:n, men under kontrollerade former.
Jag har problem med en låst kota i bröstryggen. Då kan jag bli så stel, så det gör ont att andas. Men jag rör mig en del eftersom jag spelar fotboll och går på danskurs med Fredrika. Maten däremot … Jag äter när jag känner för det. Mackor, juice, vitt bröd, smör, baconost. Det blir sällan grönsaker i skolan, för de är så ofräscha.
  Om mamma är ledig äter vi ”vanlig” middag, men jag är ofta hos pappa också. Då blir det mer regelbunden middag.

Detta är mitt mål:
Jag äter rätt, har fått bättre kondis och fastare kropp. Ryggproblemen är borta. 
  Jag känner mig gladare och är stark och lätt.