SVAR: Stort grattis till nya val och nya beslut för ett liv som jag förstår att du vill leva!
  Vid stora förändringar påverkas vi på alla sätt. När du dessutom lägger om din livsstil så pass mycket ska många system i kroppen ställas om. Träningen ger dig ökad muskelmassa och ökat blodflöde och slaggprodukter ska troligen ut när du äter regelbundet och rör på dig. Även om du ställer om kroppen efter dagarbete är det skillnad mot hur du tidigare levde med, förmodligen, ett högt påslag av stresshormoner.
  Jag föreslår att du är observant på när du svullnar och på vad du ätit och hur du rört dig dessa dagar. Drick mycket vatten och se till att varva ner ordentligt genom att hitta stillhet och långsamhet för dig själv, så att kroppen hinner återhämta sig och repareras. Man får ofta räkna med en omställning på några månader, men fortsätter du att svullna tycker jag du ska söka medicinsk rådgivning.