SVAR: Med så stora plantor får du direkt ett väl fungerande insynsskydd och de levereras med en ordentlig jordklump omsluten av säckväv. För bästa etablering planterar man normalt barrväxter under hösten, men eftersom dina plantor redan är väl genomrotade i sina klumpar fungerar det också på våren.
  Gräv ett djupt dike som plantorna kan sättas klumptätt i. Ju sämre jorden är, desto mer mull eller grus måste tillföras. När plantorna väl är på plats knyter du upp knutarna som håller säckväven på plats.
  Väven behöver inte tas bort utan kommer att multna ner och försvinna efter något år. Redan vid planteringen vattnar du rejält, så att jorden sluter om ordentligt. Kontrollera ungefär var 14:e dag, om det behövs mer vatten. Det får gärna torka upp lite lätt mellan vattningarna, men snåla inte när det väl vattnas! När plantorna har etablerat sig brukar det inte vara nödvändigt med ytterligare vattning.