NYHETER

Kommunal: Bussförare ska slippa kontrollera färdbevis

2012-02-21
Kommunal vill att bussförarna ska slippa kräva giltigt färdbevis av passagerarna. Istället ska de trycka på larmknappen när någon kliver ombord för att gratisåka. På så sätt hoppas Kommunal att hot och våld mot förarna minskar.
Läs mer

Ulf Kristersson (M) hotas av misstroendeförklaring

2012-02-21
Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) hotas av misstroendeförklaring efter att inte ha följt riksdagsmajoritetens beslut om att ändra regler för sjukförsäkringen.
Läs mer

HALLÅ DÄR

Hallå där: Magnus Lunell

2012-02-21
Hallå där Magnus Lunell, bussförare och arbetsplatsombud som på torsdag arrangerar evenemanget Upp stiga vi mot ljuset; igen! Vilka riktar sig evenemanget till?
Läs mer

DEBATT

Avgå Ulf Kristersson!

2012-02-21
Oavsett vad man anser är rätt i sjukförsäkringsfrågan har ingen rätt att gå emot en riksdagsmajoritet. Därför kräver vi Ulf Kristerssons avgång, skriver Marcus Johansson och Anders Hedlund från ”Solidarisk Trygghet”.
Läs mer

LIV & HÄLSA

Caroline tål inte semlor

2012-02-21
När alla frossar i semlor måste Caroline Mattsson avstå. Hon tål varken grädden eller brödet. Men att avstå godsaker är inte så farligt — det värsta med att inte tåla viss mat är att man så ofta känner sig tjatig och besvärlig, tycker Caroline.
Läs mer

FILMERECENSION

Avalon

2012-02-21
Svensk dramathriller av Axel Petersén med bland andra Johannes Brost, Peter Carlberg och Leonore Ekstrand.
Läs mer