Medelklassmänniskor med medelklassproblem på medelklassemester. Det är den korta sammanfattningen. Den något längre sammanfattningen är att karriärcoachen Sven har en livskris och åker till Thailand och möter kärleken och på vägen är det tänkt att humor ska uppstå. Och visst drar jag på smilbanden i fler av scenerna men det räcker tyvärr inte för att försvara den här produktionen.

Manuset är för dåligt, människokännedomen tycks närmast obefintlig. Hur till exempel filmens Anja står ut med sina otroligt pundiga kompisar, reflekteras det knappt över. Och det är skrämmande förutsägbart. Dessutom är Magnusson och hans kompanjon David Hellenius, som också har en roll i filmen inte bra skådisar på något sätt.

Tänk om en livskriskomedi någon gång kunde handla om en hårt arbetande städare, som inte kan säga upp sig från jobbet och ta första bästa flyg till Thailand. Fast då får någon annan är Magnusson skriva manus.