Barnböcker

Gunilla Johansson, Surahammar, Annelie Andersson, Eskilstuna, Kamilla Holmberg, Malung, Elisabeth Löthanders, Eskilstuna, Margareta Karlsson, Lidköping, Anita Thunberg, Gislaved, Maria Wiweson, Bagarmossen, Henrik Schmitterblad, Kalmar, Malin Fjällborg, Norrtälje, Helen Sällberg, Liatorp

Svampresan – Gunnel Carlsson

Lina Persson, Sjöbo, Carin Westerholm, Knivsta, Margaretha Salomsson, Åsele, Margareta Hansson, Vedum, Stefan Gustafsson, Blomstermåla, Anita Wik, Vänge, Lena Strandh, Hedemora, Eva-Lena Jonson, Kållered, Benny Rosberg, Motala, Birgitta Ehnmark, Burträsk

Frihet – Jonathan Franzen

Inger Ringström, Kristianstad, Piali Didrichsen, Saltsjöbaden, Helena Blom Häggström, Härnösand, Gunilla Johansson, Surahammar, Mia Ericsson, Olofström, Anita Hansson, Kungsängen, Barbro Johansson, Säffle, Lena Melin-Adebrant, Löttorp, Eva Söderkvist-Holm, Årsunda, Yvonne Andersson, Skara