Beskriv den nya sajten!
– Tanken är att skapa debatt kring aktuella frågor i branschen och även hitta trådar som berör människor i branschen. Försöka hitta det som är aktuellt. Sen vill jag att den lilla individen ska komma till tals så att alla får en möjlighet att säga vad man tycker. Och även skriva blogginlägg om man vill det.

Vad var bakgrunden till att du startade den?
– Jag är förvånad att det inte är någon annan som har öppnat en sån här sajt innan, för jag tycker att det finns väldigt många goda tankar och idéer i branschen. Jag tycker det är bra att vi får en samlad plats där vi kan mötas och där all vår information kan samlas, det är det som är tanken inför framtiden.

Vad tror du mer att sajten kan bidra med?
– Jag tror den kan bidra till att vi inte uppfinner hjulet flera gånger. Det är så himla typiskt att alla sköter sig själva. Jag tror att webbplatsen kan bidra till en gemensam bild av saker och ting. Att vi delger våra tankar och idéer så att alla kan ta del av varandras åsikter.

Kommer brandmännen ha tid att gå in och diskutera då?
– Det får ju varje individ själv avgöra, men det tror jag absolut. Jag tror det finns väldigt mycket intresse och jag tror att folk vill delge sina åsikter. Jag tror nog att folk tar sig tid. När man tar sitt varv på nätet så tar man vägen förbi här, för man är intresserad. Oftast är man brandman även på sin fritid.

Vilka står bakom sajten?
– Det är jag själv. Och så har jag lite hjälp tekniskt.

Vad gör du annars?
– Jag är brandman i Kungälv. Och jobbar även på ett företag med att hålla kurser inom heta arbeten.