Ja till Liv! – Liv Strömquist

Barbro Hallgren, Huskvarna, Anders Lönning, Gävle, Suzanne Malmgren, Karlstad, Annika Hillding, Hässelby, Lena Ebbestrand, Nynäshamn

Mindfulness, en väg att hantera smärta – Vidyamala Burch

Mariann Karlsson, Borås, Inge Gustavsson, Simrishamn, Therese Eriksson, Umeå, Lena Melin-Adebrant, Löttorp, Ingrid Mårtensson, Kristianstad

Med Kärlek till choklad – Jeanna Kanold

Gudrun Larsson, Örebro, Erika Nyman, Göteborg, Julianne Hahn, Västerås, Anne Koskikangas, Göteborg, Gull-Britt Skoglund, Göteborg, Barbro Imberg, Saltsjöbaden, Vivi-Ann Elmqvist, Rödeby, Camilla Sandmark, Gävle, Pernilla Stadin, Bjuråker, Tuula Niemi, Lidingö

Vi dricker te och lär oss e – Livstyckets kvinnor

Helena Bengtsson, Hässleholm, Barbro Johansson, Säffle, Margareta Petersson, Stockholm, Eva Söderberg, Partille, Yvonne Nilsson, Motala, Elsa Wendler, Höganäs, Astrid Johansson, Lesjöfors, Roland Borell, Götene, Ingela Verngren Ek, Finspång, Barbro Mattson, Norrköping