NYHETER

Antalet vårdelever täcker inte omsorgens behov

2011-11-08
Omvårdnadsprogrammet räcker inte till för att täcka framtidens personalbehov inom äldreomsorgen, trots att en stor andel av avgångseleverna blir kvar inom yrkesområdet. Det visar en ny rapport från Institutet för arbetsmarknadspolitisk utvärdering (IFAU).
Läs mer

Ny stenkastning stoppade bussarna

2011-11-08
Ännu en stadsbuss har utsatts för stenkastning i Göteborg. Händelsen inträffade i torsdags kväll (den 3 november) i stadsdelen Påvelund. Kommunals skyddsombud är kritisk till polisens agerande som han menar tar för lätt på stenkastningen.
Läs mer

Datainspektionen friar Nobina i Umeå

2011-11-07
Datainspektionen har på nytt avskrivit anmälan mot Nobina i Umeå när det gäller anklagelser om att bolaget felaktigt använt alkoskåp som stämpelklocka.
Läs mer

VECKANS BLOGGARE: BILBO GÖRANSSON

Valfusket kunde avslöjas

2011-11-08
Idag håller Sanitetsarbetarna sitt val till avdelningsstyrelse. I den första valomgången deltog fem olika valsedlar, men ingen fick egen majoritet och därför ska nu de två alternativ som fick flest röster gå vidare till en andra valomgång.
Läs mer

På plats i Sao Paulo

2011-11-08
Nu var det över en vecka sedan flyget lyfte från Arlanda mot Frankfurt, för att sedan lämna mig i Sao Paulo, i södra Brasilien. Tre månader pappaledigt verkar som en evighet för någon som är van vid att jobba på tok för mycket veckorna i ända, med allt från förhandlingar till demonstrationer och medlemsmöten.
Läs mer

BOK

Zenobia tappar bort sig

2011-11-08
av Lilian Ewall & Sara Ginbergsson (B Wahlströms)
Läs mer