SVAR: Det beror lite på vad ”ringen” består av. Är det löst skinn efter graviditet eller fett? Det går inte att punktbränna fett. Men du verkar ha goda vanor för ett hälsosamt liv. Börja med att tycka om din kropp först, så du inte sätter så mycket fokus på magen! Vad gäller kosten kan du undvika mycket kolhydrater på kvällen. Byt alltså ut husmanskost med mycket mjöl och mjölk till mat med protein och fett, som kycklingfilé med råkostsallad och majonnäs. Detta funkar också bra som lunchmat. Se till att äta mer fett för att få igång fettförbränningen. Yoga är superbra. Gör också lite lugna rörelser på egen hand  varje kväll. Ta tio minuter, lägg dig ner och andas och låt kroppen själv bestämma vilken kroppsdel du rör i långsamt tempo. Gör det som är bekvämt och sträck på dig där du behöver. Detta sätter igång vilosystemet, som hjälper dig att återhämta dig, bygga upp dig och smälta maten. Träningsmängden ser okej ut. Var närvarande i det du tränar, så får du mer effekt. Lycka till!