Om filmen:
Vi möter Becca (Nicole Kidman) och Howie (Aaron Eckhart) mitt i den uppslitande sorgen, åtta månader efter att deras fyraåriga son Danny omkommit i en bilolycka. Howie klamrar sig fast vid alla minnen av sonen medan Becca tröttnar på all sorgknarkande gruppterapi, vägrar lyssna på sin mammas råd och blir ovän med familjens hund. Hon känner att hon måste sälja huset och skynda vidare.

 

Med precis skärpa skildrar John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch, Shortbus) Becca och Howies sorgearbete med varm och säregen humor och den största tragedin på ett sätt du aldrig kunnat tänka dig.

Tävlingsfråga:
Nicole Kidman belönades 2003 med en Oscar för bästa kvinnliga skådespelerska i rollen som Virginia Woolf. Vad heter filmen?

1. Timmarna
X. Dogville
2. Åter till Cold Mountain

Mejla ditt svar till tavling@ka.se senast den 31 mars 2011. Glöm inte att skicka med din postadress.

Vinnarna presenteraswww.ka.se/vinnare.

Rabbi Hole har biopremiär den 8 april.