Men man kan inte göra mer än att ta en patient åt gången, ge dem all fokus medan man har dem inne i sin provtagningshytt. Fick massor med beröm av alla patienter däremot att vi arbetade så snabbt trots att det var närmare 30 stycken som väntade på att få ta prover och vi var 3 stycken som tog hand om alla patienter, sedan fick vi förstärkning strax innan lunch då de som varit på utbildning kom tillbaka, guld värt!

Det bjöds på jullunch på jobbet idag också och när klockan närmade sig 11.30 var vi nästan säkra på att vi skulle måsta jobba över lunchen med tanke på hur mycket folk det var, men helt plötsligt så var väntrummet tomt och klockan tolv kunde även vi få gå och smälla i oss massa god julmat.
Så nu är årets första julbord avverkat, nu väntar jag tills julafton. Julmat i all ära, jag älskar lax, sill och massa annat men det får inte bli för mycket av det, man blir fort less.

Efter jobbet blev det vila en stund i vanlig ordning och sedan for jag och sambon iväg på gymmet för att köra igenom ben och mage. Passet gick väl någorlunda bra, var trött och mådde lite halvdåligt, förmodligen för att man ätit för mycket under dagen 🙂

Annars då, ja imorgon ska jag fara till min farmor som jag träffar på tok för sällan trots att vi bor i samma stad, hon har gjort en julklapp.
Gumman fyller 90 år nästa år, visst hon har en del krämper, men det hör väl till åldern annars är hon pigg och allert, hon stickar, virkar, broderar och håller på så jag misstänker nästan vad jag kommer få i julklapp av henne, något hon gjort själv, men sådant uppskattar jag enormt, för den dagen hon inte längre finns så har man alla saker hon gjort åt en kvar som minnen.

Men något som är härligt med min farmor är att hon fortfarande håller kvar sin finlandssvenska dialekt, hon flyttade till Sverige när hon var i 20-års åldern tror jag. Men då man pratar med henne så slinker det in lite ord på dialekt och jag älskar den finlandssvenska dialekten därifrån hon kommer. Det är så underbart att höra att hon fortfarande håller fast lite i dialekten.

Nu ska jag fortsätta
att svara på enkäten från LifeGene som jag fick igår, man svarar via nätet men det är en miljon frågor om allt möjligt så det tar lite tid, satt nästan en timme igår tills jag insåg att klockan blev lite väl mycket så får ta resten idag om jag hinner, måste sova snart också då det inte blev många timmars sömn inatt. Har trevliga grannar som vid kl 2 på natten får för sig att smälla i både deras ytterdörr samt entrédörren i mer än en halvtimme, det är väldigt lyhört där vi bor!

På återseende.